Η ομάδα μας

Μας ενδιαφέρει κάθε παράσταση μας να είναι σχεδιασμένη ώστε το παιδί να μαθαίνει και να συμμετέχει.

Οι στόχοι μας:

01 Τα παιδιά στις παραστάσεις μας να μην είναι απλοί θεατές – να είναι συμμετέχοντες και «δράστες»

02 Οι παραστάσεις μας να έχουν ανατροπές, εκπλήξεις, κωμικά στοιχεία, νέες καινοτόμες τεχνικές και πάνω από όλα άριστα ποιότητα σχεδιασμού.

03 Να δημιουργούμε μια ανάμνηση για κάθε παιδί που θα το συντροφεύει.

 

Η Παιδική Θεαμάτων δημιουργήθηκε από τη διάθεση μας να οργανώσουμε στο χώρο του παιδικού θεάματος παραστάσεις που θα συγκεντρώνουν στοιχεία που εμείς θεωρούμε σημαντικά για το παιδί αλλά και για τους γονείς.
Οι παραστάσεις μας περιλαμβάνουν: ποιοτικό σχεδιασμό, δραδραστικότητα και επικοινωνία μηνυμάτων προς το παιδί μέσα από καινοτόμες τεχνικές όπως Human Puppets, κωμικά στοιχεία, μουσική, τραγούδι, κίνηση.
Το ταξίδι των παιδιών στον κόσμο του ποιοτικού θεάματος είναι ο βασικός μας στόχος. Στην πρώτη μας παράσταση το ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ χρησιμοποιήσαμε την τεχνική του ανθρωποκουκλοθεάτρου- δηλαδή οι ηθοποιοί ενσαρκώνουν κούκλες ύψους 80 εκ όπου φαίνονται μόνο το πρόσωπο και τα χέρια τους. Η τεχνική αυτή την φέραμε από την Ισπανία και ονομάζεται Human Puppets. Την τεχνική αυτή μπορείτε να την παρακολουθήσετε στην παράσταση μας « Ο Βασιλιάς της Αλήθειας»

Γράμμα απο τους εμπνευστές

Αγαπητοί,

Κάθε φορά που κάποιο παιδί είτε ενήλικας ενθουσιάζεται με τις παραστάσεις μας νιώθουμε χαρά γιατί βοηθήσαμε ένα παιδί ακόμα να διασκεδάσει, να διδαχθεί, να συμμετέχει και να παρακολουθήσει μια ποιοτική παράσταση από την οποία έχει μόνο να κερδίσει.
Αν φεύγοντας από την παράσταση που έχει παρακολουθήσει είναι χαρούμενο και ευχαριστημένο αυτή είναι μια από τις καλύτερες μας στιγμές.


Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας,
Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος και Παναγιώτης Δέμος
sign

Το νέο μας έργο!

Το νέο μας έργο, Όχι στην Βία, Ναί στην Φιλία είναι το νέο επίτευγμα της Παιδικής Θεαμάτων σε συνεργασία με τον εικαστικό Χρήστο Σκούρτη. Ένα θεατρικό δρώμενο με εικαστική προσέγγιση που έχει θέμα τον σχολικό εκφοβισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε καθημερινά το 210 7247726

Για μας

Η Παιδική Θεαμάτων είναι μια πρωτότυπη προσπάθεια μας να δώσουμε στα παιδιά εκπαιδευτικά μηνύματα με διασκεδαστικό τρόπο.

Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας:

        

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να πληροφορηθείτε για τις παραστάσεις μας, τις δράσεις μας και πιθανές συνεργασίες:
  Στείλτε μας email
  +30 210 723 8561
  +30 210 723 8561
  Κασαμπά 58-62 Καισαριανή, Αθήνα