Όχι στην Βία ναι στην Φιλία

Ένα θεατρικό δρώμενο για την βία στα σχολεία και την αξία της φιλίας!

BiaFilia

Η Θεατρική Παράσταση «Όχι στη Βία, Ναι στη Φιλία» αποτελεί μια προσέγγιση με ευαίσθητη ματιά στο θέμα του σχολικού εκφοβισμού..
Οι δυο Ταλαντούχοι ζωγράφοι, ο Ράδης ο Αγριάδης και η Ανθή Μηφοβηθεί λειτουργούν ως ανιματέρ, ηθοποιοί αλλά και κουκλοπαίκτες, αναδεικνύοντας το βασικό θέμα της παράστασης, ότι ο κάθε ένας από εμάς έχει τα δικά του ξεχωριστά ιδιαίτερα ταλέντα και την δική του διαφορετική ομορφιά.

Η θεατρική παράσταση χωρίζεται σε δυο βασικά μέρη.

Στο πρώτο μέρος της παράστασης οι δυό Ταλαντούχοι Ζωγράφοι ,αλληλεπιδρώντας με τα παιδιά δημιουργούν τις δικές τους ζωγραφιές, διαφωνούν αλλά και διασκεδάζουν. Στη συνέχεια, στο δεύτερο κομμάτι της παράστασης, παίρνουν τον ρόλο του κουκλοπαίκτη και μπροστά στα μάτια των παιδιών ζωντανεύουν το παραμύθι «Οι περιπέτειες της νεράιδας Καλεντούλας, η Μαύρη Αραχνούλα».

Από το συγκεκριμένο παραμύθι τα παιδιά θα ακούσουν και θα διδαχθούν ,μια τρυφερή ιστορία για την αλληλεγγύη, τη δύναμη της γνώμης και την αξία της διαφορετικότητας. Ολοι μαζί στο τέλος της παράστασης θα ανακαλύψουν , την σημασία της φιλίας αλλά και την δύναμη της συνεργασίας!!!

«Ένα θεατρικό δρώμενο με εικαστική προσέγγιση, θέλοντας να βοηθήσει τα παιδιά να γνωρίσουν τα χαρακτηριστικά του εκφοβισμού στο σχολείο»

 • Συμμετέχουν 2 ηθοποιοί
 • Έντονη διάδραση - καινοτόμος προσέγγιση
 • Πρωτότυπα κοστούμια
 • Ιδανικό για ηλικίες 3-7 χρονών
 • Το νέο μας έργο!

  Το νέο μας έργο, Όχι στην Βία, Ναί στην Φιλία είναι το νέο επίτευγμα της Παιδικής Θεαμάτων σε συνεργασία με τον εικαστικό Χρήστο Σκούρτη. Ένα θεατρικό δρώμενο με εικαστική προσέγγιση που έχει θέμα τον σχολικό εκφοβισμό.

  Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε καθημερινά το 210 7247726

  Για μας

  Η Παιδική Θεαμάτων είναι μια πρωτότυπη προσπάθεια μας να δώσουμε στα παιδιά εκπαιδευτικά μηνύματα με διασκεδαστικό τρόπο.

  Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας:

          

  Επικοινωνήστε μαζί μας

  Για να πληροφορηθείτε για τις παραστάσεις μας, τις δράσεις μας και πιθανές συνεργασίες:
    Στείλτε μας email
    +30 210 723 8561
    +30 210 723 8561
    Κασαμπά 58-62 Καισαριανή, Αθήνα